Kinderopvang Kinderland de Jonkies

Het team van kinderopvang de Jonkies

Graag stellen wij ons even aan jullie voor!


Irene van Zwol:

''Ik ben Irene (1992) en ik woon in Zevenhuizen met mijn man Reinoud, dochter Vera en hond Ayla. Ik houd ervan om erop uit te gaan samen met mijn gezin. Zo vind ik het ook heerlijk om lekker veel buiten te kunnen zijn met de kinderen. 

Daarnaast ben ik een groot fan van boeken lezen en houd ik ervan om op deze manier ook de kinderen te enthousiasmeren om lekker veel mee te lezen, wat ook weer bijdraagt aan een goede ontwikkeling van de taal- en spraakontwikkeling!''


Miranda Venema:

''Mijn naam is Miranda (1997) en ik woon samen met mijn man Mike, twee honden en twee katten ook in Zevenhuizen. Momenteel mag ik heerlijk genieten van het zwanger zijn van ons eerste kindje die wij verwachten eind september 2024.

Ik ben een echte bezige bij die graag buiten is om onder andere leuke ideeën op te doen om vervolgens weer samen met de kinderen te kunnen ontdekken. 

Daarnaast houd ik ervan om creatief bezig te zijn en hier zijn de kinderen maar al te blij mee!''


Ettie van der Heide:

''Ik ben Ettie (1991) en ik woon in de Wilp samen met mijn man Sjirk en zoontje Marco. 

Kinderen zijn eerlijk, puur en energiek en dat maakt mij zo enthousiast over het werken met kinderen! 

Naast dat ik geniet van het buiten zijn, zijn één van mijn andere hobby's koken en bakken. Dit komt goed uit, want bij ons op de groep worden elke dag verse broden gebakken. 
De kinderen vinden het ook altijd erg leuk om hierbij te mogen helpen. En als de broden dan klaar zijn, ruikt het heerlijk!

Dat wordt smullen!!''


Het Team

Meer weten over de missie en visie van het team?

Ontdek hoe wij werken, door te klikken op de button.

En bekijk ook onze socials om

de sfeer zelf te ervaren!